Hänt och sånt...

2016-02-14
Vi är stolta medlemmar av BNI-teamet Rubus Arcticus!
Har du ångest inför "kalla samtal"? - Skaffa dig ett personligt "Säljteam"! Så att du kan fokusera på dina leveranser! - Intresserad? Kom med som gäst på ett av våra möten!

2015-09-25
Vi har blivit certifierad samarbetspartner till JobMatch Sweden AB! Det innebär att vi får förmedla, hantera och återkoppla JobMatch Talent-testet och dess verktyg.

Det är också med glädje vi kan konstatera att JobMatch Talent nyligen blev det första svenska arbetspsykologiska testet certifierat av DNV GL enligt EFPA. Läs mer ...Om Dynamic Urge

Vi tror att få verksamheter har all den kunskap och kompetens som behövs inom alla de områden som gemensamt skapar framgång och önskade resultat.

Vi vill hjälpa er att nå era önskade resultat genom förändring av mål, strategier, värderingar, kultur, attityder, beteenden och arbetssätt.

Vi är medvetna om den ständiga utvecklingen av att prestera mer och bättre både i arbetet och privat med högre krav, både utifrån och inifrån, där de senare ofta är drivna av de yttre kraven.

Vi vill kunna skapa en balans, men hur?

Jo, genom att vara ärliga mot oss själva och göra värderingsbaserade prioriteringar!

Vår drivkraft är att hjälpa människor och verksamheter att skapa hållbara och önskade resultat! - Hållbarhet för oss, är dynamiskt över tid och förändring.

Vår affärsidé

”Leverera förväntat resultat av vårt arbete och skapa ett förtroende utifrån gemensamma värderingar med personligt engagemang, tydlighet, lyhördhet, ödmjukhet, envishet och uthållighet och med varje människas behov som bas för att nå resultatet.”

Vår kompetens

Vår spetskompetens ligger i att kunna identifiera de områden och faktorer som behöver förändras för att få önskade resultat och att sedan stödja eller leda förändringsarbetet mot önskad utveckling.

Några av våra angreppssätt:

  • Utmana ert företags syfte och mål. För att sätta fokus på er kärnverksamhet.
  • Ställa obekväma frågor om er verklighet för att tvinga er utanför er komfortzon.
  • Identifiera dina viktigaste ögonblick för dig som ledare i dina möten med kollegor och kunder.
  • Utmana er att ta beslut när ni behöver det.

Att ta socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar handlar inte bara om värderingar. Det handlar också om att skapa förtroende, som rätt hanterat skapar affärsmöjligheter. Och om det görs rätt är det ett effektivt sätt att bidra till utvecklingen och välfärden i samhället och till att uppfylla sin affärsverksamhets vision som i slutändan kan gynna alla
– i en dynamisk symbios!


Vad vi kan göra för er

Här kommer några frågeställningar som ni kanske har råkat på i er vardag. De leder alla till de olika områden som vi både har kunskap och kompetens inom för att kunna bidra till era framgångar.